Thursday, June 24, 2010

Adussss..... Sakitnya.......

Salam..
Start lagi simptom malas ni... Bukan apa, sejak kebelakangan ni, saya tak sihat sangat... Ngan keje lagi... Pulak tue, kesihatan serabai je... Flu, fever.... U name it... Tapi semua tu ok dah... Da satu lagi... Slalunya sakit ni tak lama mana pun... Paling2 setengah jam pun dah stop.. Nak lagi cepat telan Panadol... Saya slalu jer kene sakit kepala. Baiknya kejap, tapi kalau dah datang tu, ya Allah...macam nak tercabut je kepala ni... Panadol berpapan-papan dah saya telan, tetap tak kebah sakitnya... Nak gi hospital, malas... Paling2 pun mereka bagi paracetamol gak tapi jenama KK... Hahahaa... Ada idea tak???

Wednesday, June 9, 2010

Learning Process

Salam...
And hi to all...
Since I started this blog, I had learn many things... How to make our blog awesome... I like to read the others blog. I like how their elaborate the contents and make their blog looks awesome... A few of them just make their blog looks simple but the contents "boom"... I wish I can make my blog like them... Had more followers... Now, I had 3 followers, but for me it's okay... It's shows me that my blog accepted by anyone... My blog is simple as I am... Simple person... Ordinary person, but I have big perspective about life around me... What I do, what I feel, what I should do, that's it all about my blog... Hope enjoy when read it....

Wassup Y'all

Salam sejahtera(macam pembaca berita pulak)...
Last entri 16 Mei 2010... Fuhhh... Baru saya sedari, dah dekat sebulan jugak tak updet2 blog. Bayangkanlah blog ni macam bilik kita... Dah tu, kita tinggalkan sebulan dan berkunci(maksudnya dah tentu tak nak orang masuk dan memang takder orang yang akan tolong bersihkan...Hehehheheee...). Mesti berhabuk, mesti dah bertali2 sawang2 lelabah kat bilik... Enough, Maria... Tapi lainnya blog ni... Kalau dah lama tak bukak, punyalah banyak updet2 dari blog2 saya follow... Dah tu, banyak pulak citer2 mereka ni... Bila dah baca blog mereka, terlupa pulak nak updet blog sendiri.. Hahahaa...
Bukan apa, saya ni jarang nak jalan2... Memerap kat Limbang je... Komitmen ngan keja... Tapi kalau saya ada aktiviti, mesti saya share punya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails